poniedziałek, 15 czerwca 2015

Fasolowe brownie z orzechami laskowymi, nutą pomarańczy&rodzynkami (vegan)

....z kokosowym twarożkiem z tofu, sosem karmelowym (walden) & truskawkami



13 komentarzy:

  1. Zakochałam się :) zjadłabym :)

    OdpowiedzUsuń
  2. jakie pyszne to musiało być! <3

    OdpowiedzUsuń
  3. Cześć!
    Patrząc na Twoje boskie śniadania zastanawiam się co jesz na pozostałe posiłki. Jeśli to nie jest dla Ciebie problem, mogłabyś napisać jakieś przykładowe 2 śniadania, obiady, kolacje? Nie chodzi mi o dzienny jadłospis, tylko jakieś luźne inspiracje, które mogłabym wykorzystać we własnym żywieniu. Basia

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Hej! Jasne, nie ma problemu. Podam z ostatnich 3 dni:
      II śniadanie: koktajl malinowy (maliny + mleko ryżowo/kokosowe) / zielony smoothie (szpinak, banan, pomarańcza) / mrożony jogurt naturalny z truskawkami i migdałami

      obiad: kotleciki z tofu z pieczarkami + fasolka szparagowa/ pulpeciki z kaszy jaglanej z pomidorowym sosem + kalafior z koperkiem/ soczewica curry na ostro z warzywami
      kolacja : omlet z cukinią/sałatka: mix sałat,kiełki słonecznika, oliwa pomarańczowa,wędzone tofu,pestki dyni,podpieczony bakłażan/twarożek z dodatkami

      Usuń
  4. Dzięki wielkie! na pewno się zainspiruję, tym bardziej, że też nie jem mięsa :-).
    Basia

    OdpowiedzUsuń
  5. Kolejny swietny przepis;-). Uwielbiam zdrowe slodkosci a zwlaszcza te z bakaliami:-P.

    OdpowiedzUsuń
  6. Wygląda pysznie. Bardzo zdrowa wersja słodkości.

    OdpowiedzUsuń
  7. Mozesz podac Kasiu,jak robisz ten kokosowy twarozek z tofu? Dziekuje;-).

    OdpowiedzUsuń
  8. prosze prosze prosze przepis :)

    OdpowiedzUsuń

Zapraszam do komentowania :)