Przepis:
(2 batony jak na zdj.)
banan
łyżka kakao
2 łyżki poppingu z amarantusa
2 łyżki mąki kokosowej
20g ciasteczkowej odżywki białkowej
łyżka migdałów
Fasolę odsączyć i przepłukać wodą. Zmiksować razem z bananem na gładką masę. Dodać popping,mąkę,odżywkę i migdały. Masę dokładnie wymieszać i przełożyć do niewielkiego, podłużnego naczynka. Wstawić do lodówki na całą noc. Rano wykroić 'batony'.
Można prosić przepis ?:))
OdpowiedzUsuńwyglądają pysznie :)
OdpowiedzUsuńTakie fasolowe brownie z amarantusem? Tym ekspandowanym? W sumie rzeczywiście mogłoby to być fajne połączenie :)
OdpowiedzUsuńWłaśnie! Proszę o przepis :D
OdpowiedzUsuńpolarois.blogspot.com
Wyglądają pysznie, tylko przepisu brak ;)
OdpowiedzUsuńale wyglądają! <3
OdpowiedzUsuńCzekoladowe i migdaly....to musi byc pyszne. Tez bym chciala przepis:-(.
OdpowiedzUsuńMuszę spróbować :) Na pewno pyszne, choć nigdy nie próbowałam słodkości na bazie fasoli :D
OdpowiedzUsuńWyglądają naprawdę smakowicie :)
OdpowiedzUsuńMuszę spróbować. Nigdy ich nie jadłam :)
OdpowiedzUsuń