piątek, 28 sierpnia 2015

Kokosowo-cytrynowy placek z gruszkami & czekoladowym kremem słonecznikowym (vegan)

.....podany z malinami.

8 komentarzy:

  1. mmmm uwielbiam takie placki, są namiastką ciasta! :)

    zachęcam do wzięcia udziału w konkursie :) http://foodmania-przepisy.blogspot.com/2015/08/konkurs-pozegnanie-wakacji-z-owocowym.html

    OdpowiedzUsuń
  2. Pyszności,ostatnio mam fazę na naleśniko plackowo podobne śniadania :)

    http://lifeofangiee.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  3. A ja jestem bardzo ciekawa smarowideł słonecznikowych, może w końcu przestanę drżeć o swój blender i sama coś ukręcę :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Też się bałam, ale mam na to sposób. Po prostu kręcę po trochu, małymi porcjami. Nie sypię od razu całej porcji do blendera. W dodatku co 2-3 minuty robię mu przerwę, żeby się nie przegrzał i znów wracam do kręcenia. Efekt powalający, więc musisz podjąć ryzyko :D

      Usuń
  4. no to wpadam na wege placka! masz coś jeszcze dla mnie? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Czekam! Co prawda placek już zjedzony, ale lodówka pełna. Coś by się znalazło :) <3

      Usuń
  5. Chyba nie jadłam takiego placka :)

    OdpowiedzUsuń

Zapraszam do komentowania :)