Z malinową śmietanką kokosową.
Prosto, szybko i bajecznie ^.^
Przepis:
5 łyżek płatków owsianych (bez glutenu)
jajko
łyżka mąki kokosowej
1/2 szklanki mleka
łyżeczka stewii
łyżeczka tahini (masło sezamowe)
proszek do pieczenia
Płatki i mąkę zalać mlekiem i zostawić do napęcznienia na całą noc.
Rano dodać jajko, stewię, tahini, proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszać do połączenia się składników. Smażyć na rozgrzanej patelni z obu stron do zrumienienia.
Polewa = ubite mleczko kokosowe + łyżeczka dżemu malinowego 100%
I tak pięknie i delikatnie wygląda! Ciekawi mnie połączenie chałwy i kokosu :)
OdpowiedzUsuńJak dla mnie obłęd =) Polecam.
UsuńOo, nie próbowałam jeszcze chałwy i kokosu razem. Ciekawie:)
OdpowiedzUsuńwygląda bardzo apetycznie :)
OdpowiedzUsuńTakiego połączenia smaków jeszcze nie próbowałam! Musi być obłędne!
OdpowiedzUsuńMoje ulubione smaki w jednym śniadaniu <3
OdpowiedzUsuńSmacznie :)
OdpowiedzUsuńJak smacznie :) Zgłodniałam :D
OdpowiedzUsuńZapraszam do wzięcia udziału w konkursie: http://jagodzianacoffee.blogspot.com/2015/03/konkurs-zapraszam.html Zapraszam serdecznie :)
takim omletem to można się smacznie najeść!
OdpowiedzUsuńNie jadłam takiego omletu :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam,
fit-healthylife.blogspot.com