sobota, 5 września 2015

Placki z teff ze śliwkami & masłem słonecznikowym

11 komentarzy:

  1. właśnie zastanawiałam się czy warto spróbować teff w jakiejkolwiek postaci, czy to w płatkach czy jako mąka... polecasz? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Polecam :) mi osobiście smakuje. Ma lekko orzechowy smak....troszeczkę przypomina mi mąkę z amarantusa

      Usuń
  2. Ale mąka z miłki to tylko dodatek prawda? Sama by się nie skleiła.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jakieś 70% tych placków stanowi właśnie ta mąka..Dodałam 1 łyżkę innej i było ok ;)

      Usuń
    2. A możesz podać przepis? Mam mąkę, chętnie je zrobię.

      Usuń
  3. Coś przepysznego! Koniecznie muszę spróbować!

    OdpowiedzUsuń

Zapraszam do komentowania :)