piątek, 10 kwietnia 2015

Kokosowy omlet jaglany z bakaliowym serkiem cytrynowym

Przepis:
40g płatków jaglanych
czubata łyżka mąki jaglanej
łyżeczka mleczka kokosowego
jajko
łyżeczka stewii
2 łyżki mleka
proszek do pieczenia

Wszystkie składniki łączymy ze sobą i smażymy omlet z obu stron (przewracamy gdy pojawią się 'bąbelki'),

serek:
stewia+bakalie + łyżeczka soku z cytryny + skórka otarta z cytryny




11 komentarzy:

  1. Jaki świetny, gruby omlet! Miłego, słonecznego dnia! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Fenomenalnie wygląda. Ostatnio mam nieco przesyt omletowy, ale myślę, że taki kokosowy zneutralizowałby smak i z przyjemnością bym go zjadła :)

    OdpowiedzUsuń
  3. mozna liczyc na przepis?

    OdpowiedzUsuń

Zapraszam do komentowania :)