środa, 5 sierpnia 2015

Jagodowe ciasto owsiane z mleczkiem kokosowym

Przepis:
35g mąki owsianej bezglutenowej
20g płatków owsianych bezglutenowych
2 łyżki mleczka kokosowego
1/4 szklanki mleka
garść jagód
stewia
2 jajka

Wszystkie składniki mieszamy ze sobą i pieczemy ok. 30 minut w 180 stopniach.

13 komentarzy:

  1. Wygląda pysznie! I zachwyca swoim idealnym kształtem :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Mleko kokosowe jest idealnym dodatkiem do wszelkiego rodzaju ciast i jeszcze jagody! Bardzo podobne do mojego dzisiejszego śniadania ;D

    OdpowiedzUsuń
  3. Jakie zbite! Cudowna konsystencja! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Masz super przepisy, dodaję do obserwowanych :)

    maryshealthystart.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  5. Wszyscy dzisiaj jedzą połączenie kokos-jeżyny albo kokos-jagody :D A Twoje ciasto jest całe napakowane jagodami, pyszne <3 Można prosić o przepis?

    OdpowiedzUsuń
  6. Z chęcią poczestowalabym się kawałeczkiem 😊

    OdpowiedzUsuń
  7. Świetne to ciasto. Z chęcią zjadłabym takie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Wygląda wprost obłędnie, w dodatku bez glutenu :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Czy przepis się pojawi, czy mamy obejść się smakiem? ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Przepis jest mega prosty, ale już edytowałam i się pojawił ;)

      Usuń

Zapraszam do komentowania :)